Op plaatsnaam:
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Sieraden
Uurwerken
Edelmetaal
Diamant
Trouwringen
 

Agenda
Links
Contact
Sitemap
 

Lyone Peperkamp


Logo Lyone Peperkamp
Bergerweg 92
Bergen nh
 
Telefoon:
Fax:
Email: Stuur een e-mail
Website: Open website
 

Openingstijden:
Niet bekend.
 
Merken door Lyone Peperkamp verkocht:
SieradenUurwerkenEdelmetaalDiamantTrouwringen
Arte Ardorno
Diana Friedmann
Jos Peperkamp
Lyone Peperkamp
Marc Lange
 Peperkamp.com is een online winkel voor iedereen die Nederlands ontwerp waardeert, tegelijkertijd is Peperkamp.com een platform waar Nederlandse ontwerpers hun werk kunnen etaleren. Al het hier getoonde werk is compleet handgemaakt door zowel bekende ontwerpers als jonge veelbelovende nieuwkomers. Peperkamp.com is opgericht door Lyone Peperkamp, geinspireerd door haar vader Jos Peperkamp, de enige Nederlander die ooit tweemaal de International Diamond Award wist te winnen.
Dit colier is gemaakt van zilver en amber. Amber is een versteende hars afkomstig van oude bomen. Het helpt bij gewrichtspijn, keelaandoeningen, verkoudheden, bronchitis, pijnen, en spijsverteringsproblemen. Amber heeft een grote spirituele impact. Amber kan het beste zo dicht mogelijk bij de plaats waar de pijn zich voordoet gedragen worden, bijvoorbeeld als ketting bij pijn in de nek, armen of schouders. 
 Deze geel gouden ring met diverse gekleurde diamanten is ontworpen en gemaakt door Marc Lange. De nieuwe sieraden van ontwerper Marc Lange zijn een interpretatie van de actuele modetrends, maar wel met een originele styling en hippe afwerking. Eigenzinnige vormen en materialen worden volop gemixt met prints en kleuren en gestroomlijnd tot een aantrekkelijke en gevarieerde collectie accessoires.
Schrijf hier een review
Er zijn nog geen reviews voor deze juwelier geschreven.
 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 
Geen account? Klik hier!
 

Web
JuweliersWeb.nl
 

Inloggen
 
www.KluisOpening.nl
- Kluizen
- Kluisopeningen
- Consultancy voor kluizen
www.KluisOpening.nl
 
TimeForTrends.nl
TimeForTrends.nl